CHRISTA
DE LEEUW VAN WEENEN

Laat ik mezelf aan u voorstellen.

Mijn naam is Christa de Leeuw van Weenen en ik ben geboren in 1958 te Amsterdam en woon tegenwoordig in Harderwijk. Van nature ben ik een zorgzame, empathische en creatieve vrouw. Na de middelbare school heb ik gekozen voor een beroep in de zorg, om op die manier een zinvolle bijdrage te kunnen leveren. In die branche ben ik altijd werkzaam geweest en zo heel af en toe werk ik nog voor cliënten met een persoonsgebonden budget. 

Sinds 2004 heb ik me verdiept in verschillende massagetechnieken. Vervolgens heb ik daar diverse opleidingen in gevolgd; sportmassage, NGS en TouchPro stoelmassage, ontspannings- en Hot Stone massage. Vanaf die tijd ben ik als ZZP-er werkzaam wat ik erg prettig vindt. Ik werk persoonlijk, voel aan wat een persoon nodig heeft en door de ervaring integreer ik de verschillende technieken tijdens de behandeling en maak afspraken in overleg. Mijn andere interesses zijn natuur en fysica, ontwerpen en vervaardigen van kleding, filosofie en muziek.

Curriculum Vitae: afgeronde opleidingen met diploma en licenties:

1976 — Middelbare School MAVO IV;
1985 — MBO Verzorgende Psycho Somatische Zorg;
1993 — Open Universiteit Filosofie;
1999 — Grafisch Lyceum, Webdesign en Photoshop;
2004 — Ontspannings- en Relaxatie Technieken;
2004 — TouchPro Stoelmassage;
2008 — Sportmassage N.G.S. met medische basiskennis;
2011 — Hot Stone Massage;
2011 — Manule Lymfe Drainage