STOELMASSAGE

Wat is een Stoelmassage?

Een stoelmassage is een korte maar effectieve massage aan hoofd, schouders, nek, armen, handen, rug en heupen die speciaal is ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken. Dit leidt vaak tot spanning en stijfheid in de spieren, meestal in de nek en schouders en kan op den duur bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn of RSI veroorzaken.

De moderne stoelmassage en de ergonomische massagestoel zijn begin jaren ’80 in de VS ontwikkeld door David Palmer. De massage is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu drukpuntmassage technieken. Shiatsu is ontstaan uit de tientallen eeuwen oude op Yin en Yang gebaseerde Chinese geneeskunde.. Evenwicht, daar gaat het dus eigenlijk om. In harmonie zijn, dat voorkomt allerlei klachten.

Massage op locatie!
Stoelmassage en de massagestoel zijn ontwikkeld om op locatie een massage te geven. De massage wordt door de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie en duurt 20 minuten.
Een stoelmassage kan eigenlijk overal. Regelmatige massages gaan ziekteverzuim en RSI/CANS tegen.
Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt uw gevoel van welzijn ten goede.

Voor particulieren: bijvoorbeeld; voor harde werkers, filerijders en gamers. U hoeft de deur niet uit. MassagePro komt naar u toe.
Een korte onderbreking en u bent weer fit;

Voor bedrijven: op de werkplek, op vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen of congressen. Een korte onderbreking en u bent weer fit. MassagePro werkt landelijk en komt naar u toe. Ook voor u als werkgever heeft het enorme voordelen. Een regelmatige massage gaat ziekteverzuim en RSI/CANS tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit ten goede. Stoelmassage heeft het meeste effect als je je met regelmaat laat masseren. Eén maal per week is wel aan te bevelen, vooral als er klachten zijn. Voor een ontspannend effect denken wij aan één maal per 2 weken.

Is de stoelmassage geschikt voor U?
Mijn stoel hoeft niet gemasseerd. De stoelmassage is niet voor iedereen geschikt. Stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. Stoelmassage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden. Om bovenstaande redenen wordt een massage altijd vooraf gegaan door een korte mondelinge screening en ondertekening van een vrijwaringsverklaring voor medische gevolgen.

Een impressie: